Inte bra

Oj, oj vilken dålig dag detta är! Jag har varit på utflykt med kören och möjligheterna att äta bra har varit sådär... visst jag hade kunnat vara förutseende och haft med mig eget mellanmål men tyvärr glömdes det bort. Så nu sitter jag här hemma och är hungrig och sugen som ett DJUR!! Jag stod emot godiset i en butik som vi var i men nu ska jag till en kompis och titta på BB-finalen och JA, jag kommer stanna och köpa godis. Men jag ska försöka att vara lugn och handla med måtta, jag ska ju faktiskt väga mig imorn!! Usch det ger mig lite ångest men det kanske är bra för då köper jag nog inte lika mycket godis.

Så här kan en hetsätningskväll se ut för mig men jag lovar att så kommer det inte bli ikväll!


Kommentarer
Postat av: Anna The#Queen

KOM IGEN! Du klarar det! lite godis är ingen fara. jag hejjar på dig!



2012-06-03 @ 19:31:36
URL: http://fettvardag.blogg.se/
Postat av: Adela

Men du bruden fförsök att stå emot det är inte värt att äta.

Tänk att det inte ens är gott.

Nu är jag visserligen på dag 1 på min resa men försök att stå emot och se målet du har istället.



Du fixar det!

Tack för ditt svar

2012-06-03 @ 19:50:06
URL: http://nyaadela.bloggo.nu
Postat av: E

Sv; haha nej, som tur är så är den tiden över för nästan två år sedan så nu är det lättare..... Även om jag spårar ur ibland och det kan se ut som på din bild hos mig med. Som att när man står där i affären så finns det inget annat än att köpa det där goda.

2012-06-03 @ 20:59:06
URL: http://minstfemtonkilomindre.blogg.se/
Postat av: Tessan

Vem hejjade du på? Jag känner mig fasiken knäck över att ha hejja på amandus i 100 dagar, what a waste of time lixom ;D hihi!



Sv: Hon hade bitit ihjäl de andra katterna. Jag tror hon är uppväxt med hundar och har aldrig träffat katter innan hon kom till stället innan mig. Men det är bara spekulation, vi vet inte en hur gammal hon är. Veterinär besiktade henne så är ivf steriliserad samt gluten intolerant....

2012-06-03 @ 23:19:10
URL: http://mittlivochlchf.blogg.se/
Postat av: Barbro

Tjoho!! Hanna vann!!

Åh så glad jag blev vi fick rätt :)

2012-06-04 @ 18:41:27
URL: http://byebyekilon.blogg.se/
Postat av: Helene

Jag tror det är bra att äta godis om man vill ha det. Jag brukar äta en miniglass varje dag efter middagen. Pinnglassar lika långa som en tumme ungefär, jättegulliga^^ Jag tror det ger kroppen ett lugn när den får en liten mängd av det man suktar efter. Förr tänkte jag att det var meningslöst att äta bara t.ex. 1 chokladboll, att jag lika gärna kunde vara utan eftersom jag helst av allt ville äta upp hela smeten. Men nu har jag hittat en rätt bra balans i att alltid unna mig något, men i en liten mängd. De senaste dagarna har det dock blivit mycket tårta, eftersom jag precis tog studenten. Har typ ätit tårta till middag:P Men det är inget jag vanligtvis gör...

2012-06-05 @ 09:11:57
URL: http://nystig.blogg.se/
Postat av: emma-isabella

Mums!

;)

peppkrmaar i massor

2012-06-08 @ 22:32:55
URL: http://emmaisabellavictoria.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0