Jag fick domen

Idag gick jag och skammen till gymmet för invägning. Jag har skött mig skitilla och jag visste att domen skulle bli hård. Jag har skött mig nu i två dagar, men vad gör det när jag misskött mig i två veckor?!
 
+ 3 kg... ja det är vad som hänt..*host*, jag menar det är vad jag ställt till med. Men skit i det nu, det är ingen idé att gräva ner sig. Och vet ni! Hon sa de mest underbara orden!
 
"Du har inte gett upp föränn du slutat försöka"
 
De orden värmer faktiskt mitt hårda hjärta. För som hon sa, jag tog kontakt med henne för en anledning och ja, jag vill men det är så jäkla svårt! Nu är det dock så att hon går på ganska lång semester och vi har bokat in ett möte igen i augusti. Men vet ni vad hon sa?! Hon vill att jag skickar en rapport till henne varje vecka om hur det går för mig. Hon satte även upp ett viktminskningsmål som jag ska kämpa med tills hon kommer hem. - 5 kg tyckte hon var rimligt och det tycker jag också. Hon är verkligen helt underbar som ställer upp på det här sättet och jag tycker det känns jättebra att jag ska rapportera till henne varje vecka! Jag är faktiskt så himla glad att jag har träffat denna människa och att jag gett mig själv den här chansen. För vet ni? Pretentiöst värre så är jag faktiskt värd hur många chanser som helst ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Du är värd alla chanser! Skönt att du får stöttning även under semester :)

2012-06-19 @ 22:14:11
URL: http://silverscreen.nu
Postat av: Fia

Vilken underbar tjej. Så snällt av henne att ställa upp så även om hon är ledig. Lycka till med målet. Det kommer du att klara.

Snygg frisyr. Är det du?

Sv. Tack.

2012-06-19 @ 22:14:12
URL: http://smalbloggen.blogg.se
Postat av: Fia

Vilken underbar tjej. Så snällt av henne att ställa upp så även om hon är ledig. Lycka till med målet. Det kommer du att klara.

Snygg frisyr. Är det du?

Sv. Tack.

2012-06-19 @ 22:14:50
URL: http://smalbloggen.blogg.se
Postat av: Tomtan

Vilken underbar människa!!!! Förstår precis hur du känner dig jag har gått ner 0,1 hg sen 1 april!!! och däremellan har jag gått upp och ner och upp och mera upp.... Men nu jä.....! Ditt klokord tar jag till mig, skriver de på anslagstavlan direkt! TAck

2012-06-20 @ 07:21:52
URL: http://entomtastankar.wordpress.com
Postat av: emma-isabella

Åhhh så snäll hon verkar vara!! :)
Fina blommor i håret =)
KRAM

2012-06-20 @ 13:10:46
URL: http://emmaisabellavictoria.se
Postat av: SusLotus

Det är ju toppen att du kan skriva av dig till henne och känna att du har stöd där. -5 kg klarar du säkert och om inte helt så kommer du iallafall vara på rätt väg.

Vilken vacker håruppsättning!
Kram och pepp!

2012-06-21 @ 05:42:21
URL: http://lotushealthdiary.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0