Ooooo så nyttigt!

Mötet gick jättebra och jag är så glad! Vilken härlig kvinna hon är! Hon kändes inte alls oförstående utan berättade att hon träffar flera tjejer som mig varje år. Vi pratade länge och väl och hon ville höra lite om min bakgrund. Vi bestämde att kostrådgivning är nog bra till och börja med. Själva PT grejen får komma senare. Jag känner mig verkligen så glad att det för en gång skull känns rätt! Vi ska träffas en gång i veckan för att gå igenom mat och matplaner. Det roligaste och bästa var när hon erbjöd mig en startid nästa vecka och jag faktiskt tog mod till mig och sa "om vi tar en startid nästa vecka kommer jag att tok äta resten av den här veckan". Då var hon snabb och bokade in mig på en tid redan imorn! Så vad tror ni att jag sysslar med ikväll? Nej, jag äter faktiskt inte godis. Jag sitter här med en påse torkade aprikoser. Och visst nej det är inte det bästa man kan äta men jag lovar att det är bättre än 200 g marabou chokladkaka!

För övrigt så tyckte hon att jag verkar väldigt medveten om min problematik och det fick mig ju nästan att småle lite eftersom jag tänkte på vad Helena skrev om mitt inlägg Offerkoftan 120518:"Första gången jag läste din blogg bläddrade jag tillbaka ända till 2008, och jag kände mig irriterad och nästan arg för att du fortsätter i exakt samma bana fortfarande". Jag kan bara säga TACK Helena (och alla ni andra) som fick upp mina ögon. Men visst, jag säger inte att det här är slutet på allt ont, men förhoppningsvis är det början på något bra!

Så imorn ska det vägas och mätas, läskigt men ooo så nyttigt! Och som S sa, det är väldigt roligt efteråt ;)






Kommentarer
Postat av: Hannah

Hej! Tack för din kommentar! Jag tycker att det är viktigt att bjuda på sanningen i bloggen, precis som du verkar göra :) det äe inte lätt att byta livsstil!



Jag har läst din blogg ett tag och detta inlägg glädjer mig! Stort lycka till imorgon!!!

2012-05-22 @ 20:47:18
URL: http://hannahsviktigheter.blogg.se/
Postat av: Julia Brandt

Kämpa på! Brukar äta russin när jag är godissugen :D



sv: Tackar! Jo, det har jag, ska nog lägga ut ett par snart, när jag känner mig "redo" haha :)

2012-05-22 @ 21:04:58
URL: http://youlia.blogg.se/
Postat av: EE

Tack för din kommentar! Har inte varit inne här förr, så det ska bli kul att följa din blogg :)

2012-05-22 @ 22:10:37
URL: http://matenochtraningen.blogg.se/
Postat av: J.

Grymt! :D

2012-05-22 @ 22:51:33
URL: http://Jenniferitext.blogspot.com
Postat av: Maria S

Sv: tack så mkt ! Jag brukade få höra det då hihi

2012-05-23 @ 08:30:18
URL: http://femtillsju.wordpress.com
Postat av: ThinkThin

Inte jag heller för de e så äckligt med alla klumpar! URK! Men det är just därför jag ska prova att kamouflera det med massa bär och låtsas att det är en smoothie! ;D Ska nog prova det i helgen, skriver sen på bloggen resultatet hahaha :P

2012-05-23 @ 09:20:49
URL: http://thinkthin.blogg.se/
Postat av: Från vara den fula. Till den snygga.

tack =)

2012-05-23 @ 09:32:26
URL: http://franvaradenfula.blogg.se/
Postat av: Barbro

Vad glad jag blir att de gick bra :)

Visst är de skönt att prata med någon som man känner förstår ens problem. Ibland så träffar man på guldkorn i ens liv ;)

2012-05-23 @ 11:23:18
URL: http://byebyekilon.blogg.se/
Postat av: AAA

Jag tycker du är jätte duktig. Men å andra sidan blir jag lite förbannad oxå! 8 kg upp på en månad är vad som har hänt dig. Jag har själv gått upp och förstår hur dåligt man mår. Jag hade ingen våg att kolla på när detta hände. Därför tänker jag mest hur du själv tänker när du ser att vågen bara går uppåt?

Jag tycker dock att det är jätte bra att du tagit tag i ditt problem, för det är verkligen ett problem. Och jag hoppas och peppar på att du kommer klara det!! :)

2012-05-23 @ 12:05:37
URL: http://fitnowornever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0