Hemma igen hos stickningen

 
Då är jag hemma igen efter en weekend i Örebro. Vi har haft det riktigt trevligt! I lördags blev det shopping på hög nivå och jag kom hem med jättefina skor och typ världens finaste väska. Jag ska försöka att ta kort så ni får se.
 
Just nu sitter jag i soffan och jag har precis avslutat ett telefonsamtal med mormor. Jag var så himla smart så jag satte i min handsfreen så jag kunde prata med mormor samtidigt som jag stickade. Det gjorde det hela mycket lättare och jag fick tålamod till ett riktigt långt samtal ;)
 
Men nu kan jag inte vänta längre, tillbaka till mina älskade sockor. För vet ni, jag har så mycket garn just nu så jag tror att jag skulle kunna sticka sockor och halsdukar till varenda kotte i vårat hus... hmm.. det vore kanske en mysig idé, att hänga något hemstickat på allas handtag på julaftonsmorgon, haha!
 
Här är lite nystan från mitt senaste inköp.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag hade blivit superglad om jag bodde i ett lägenhetshus och helt plötsligt fått ett par stickade sockor på handtaget, haha, supermysig idé ju! :)

Kul att du hade det bra här i Örebro. Måste bara fråga om det var här du läste till socionom? Jag gör det i alla fall. :)

Svar: Nej jag läste uppe i Östersund faktiskt. Men jag har en gammal studiekompis som bor i Örebro nu så därför får vi möjligheten att åka dit då och då. Jag gillar verkligen Örebro. Hoppas du trivs där och att du trivs på socionomprogrammet!
Joline

2012-11-20 @ 21:38:01
URL: http://tryingtogetfit.blogg.se
Postat av: Lena

jag fick tyvärr ge upp stickning för många, många år sedan på grund av mina armskador... fast ännu mer gillade jag att brodera korsstygn... funkar inte lägre det heller :(

2012-11-21 @ 06:31:25
URL: http://zitalena.blogspot.com
Postat av: clin

Åhh bättre än julafton :D Älskade det garnet nere i höger hörn! Spännade och jag hoppas du visar vad det blir för skoj av allt :D

2012-11-21 @ 20:01:01
URL: http://emmaclin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0