Inget fel

Det blev inte som jag tänkt mig så idag är jag fortfarande hemma.
 
Jag blir lite överraskad över att jag mår såhär, jag är liksom inte jättesjuk men ändå är jag för kraflös för att orka med att göra något.... Men något annat som är jobbigt med att ligga hemma är att jag tänker på att äta! Egentligen är jag inte särskilt hungrig eller sugen men viljan och suget är så djupt förankrat i mig.
 
Den här magneten fick jag av en vän för ganska längesen. Jag kommer ihåg vad jag tänkte när jag fick den. Jag tänkte seriöst att "nej, det är verkligen inget fel med mig som inte lite choklad kan fixa". Idag har jag kommit längre i mitt tankesätt men jag kan inte förneka att jag veeeerkligen skulle uppskatta lite choklad just nu.
 
För övrigt är magneten borta ur mitt liv nu för jag behöver verkligen inte sådana påminnelser i mitt liv längre!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hoppas du blir bättre och grattis att du har kommit längre i ditt tankesätt! Massa kramar <3

2012-11-22 @ 11:25:23
URL: http://livetefterengbp.blogspot.se
Postat av: Lena

Krya på dig!!

2012-11-22 @ 11:49:14
URL: http://zitalena.blogspot.com
Postat av: smulan

Skönt att du märker att dina tankar blivit förändrade och åt bättre. Men när man ligger sysslolös och är sjuk då tänker man väldigt lätt på mat och att äta. Jag vet, för jag är sängliggande väldigt ofta. Men man får försöka hitta på nåt annat att uppta tankarna med. Jag brukar planera lite av varje, eller läsa, lyssna på ljudbok, lyssna på musik och verkligen lyssna, se på tv, bara låta tankarna flöda, utan att lägga nån värdering i dom. Om man nu ändå tänker på mat, kan man ju styra in det på att försöka hitta nyttig mat som är god som man kan laga. 'Man måste försöka lura hjärnan lite att byta spår:)
Kram

2012-11-23 @ 13:44:50
URL: http://https://smulgubben.wordpress.com
Postat av: felicia

haha vilken underbar bild.. borde hänga på mig under mensveckan :D

2012-12-01 @ 09:10:35
URL: http://tkhl.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0