Sötsug och mens?

Något dåligt är att jag igår gjorde hemmagjord kola... något bra är att jag lyckades cykla förbi alla butiker på vägen hem utan att köpa något. Jag vet att jag inte borde ha saker hemma så att jag kan göra "godsaker". Det bästa vore att kasta ut sockret för utan socker är typ omöjligt att göra sockerkakssmet, kola, chokladbollar, havrekaksmet eller liknande... Nu har jag typ ½ dl kvar och sen ska jag fan inte köpa något mer!

 

Igår när jag kom hem så hade jag köpslagit med mig själv under dagen. Jag visste att min kille skulle på möte så jag skulle ha ”fritt fram”. Men när jag kom hem hade han halkat och gjort illa ryggen så han ville stanna hemma. Då kände jag paniken, jag sa till och med rakt ut: ”men jag som vill missbruka”. Han bara skakade på huvudet.

 

När timmarna gick och jag började känna paniken gick jag ut i köket och sa: ”jag ska faktiskt ha mens snart och när man ska ha mens så blir man godissugen. Så nu ska jag göra kola.” Han blev inte nöjd men satte sig inte på tvären heller. Sedan mumsade vi faktiskt lite kola tillsammans och tittade på tv. Det var mysigt eftersom vi typ aldrig kan titta på tv tillsammans. Vi tycker nämligen om vääääldigt olika typer av program.

 

Hur som helst fick vi en trevlig kväll och imorse kom mensen. Sen tror jag iofs inte att jag blir mer godissugen när jag ska ha mens. Jag vet faktiskt inte vad som är myt och vad som är sanning kring kvinnokroppen och menscykeln. Men en bra ursäkt var det iaf igår och killen vågade väl inte säga ifrån när jag skyllde på de :P


Kommentarer
Postat av: alexandra

jag blir väldigt sugen innan mensen kommer :)

2013-03-05 @ 19:42:45
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Postat av: smulan

Jag blir alltid choklad sugen när jag ska ha mens. Samma sort villjag ha varje gång också:-)
Tror faktiskt att det är en kroppsliga grej inte bara nåt man använder som undanflykt. När jag hade min hormonrubbning så hade jag mens sug dygnet runt kändes det som. Men när hormonern stabilisera des på en normal nivå så försvann det och det återgick till sug vid mens.
Men jag är lite schizo till om jag ska tillåta mig att ofta godis varje mens, dels på grund av vikten men även pga att jag verkar må dåligt av för mycket socker. Får se vad jag kommer fram till vid mitt samtal med mig själv, haha.
Hoppas du slipper ditt sug nu när me sen kommit. Du var duktig som åkte förbi affärerna:-)
Kram

2013-03-05 @ 22:52:31
URL: http://smulgubben.wordpress.com
Postat av: Barbro

Men så gott med hemmagjord kola de har inte jag ätit på flera flera år.

2013-03-09 @ 15:45:33
URL: http://byebyekilon.blogg.se
Postat av: Viktkamp

jag blir sjukt godissugen dagen före och första mensdagen! Kramar

2013-03-09 @ 23:53:24
URL: http://viktkamp.webblogg.se
Postat av: Anna

Jag kan bli likadan emellanåt!

2013-03-10 @ 23:22:06
URL: http://Overenskommelsen.blogg.se
Postat av: emma-isabella

Åhh vad jag känner igen mig!
Det är nåt visst med choklad och mens. Det lixom hörr till :P

2013-03-10 @ 23:46:26
URL: http://emmaisabellavictoria.se
Postat av: Eleonor

Jag tycker att det var bra att du var ärlig mot din kille, jag är väldigt dålig på det och jag döljer att jag ätit något även om min sambo egentligen inte bryr sig i annat än att jag ska må bra.

2013-03-11 @ 10:01:42
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0